MARDİN / KIZILTEPE - EŞME İMAM HATİP ORTAOKULU

LGS SON BAŞVURU 29.03.2024

May

Din Kültürü öğretmenimiz Kübra ÖZYÜREK kordinesinde okulumuzda sanatsal ve sportif faaliyetler yapıldı. Bu faaliyetler kapsamında Beden Eğitimi öğretmenimiz Erdal KILINÇ  futbol turnuvası düzenleyerek şampiyon sınıfımızı ödüllendirirken İngilizce öğretmenimiz Emre SİLAH müzik ziyafetti yaşattı.

May

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Abid ADAL öncülüğünde öğrencilerimizin bilgi ve kazınımlara sahip olma düzeylerinin tespiti ve talafisi için tüm sınıflarımıza yönelik deneme sınavları yapıldı.

May

Okulumuz Rehber öğretmeni Abdulaziz DEMİR tarafından LGS öncesi 8. sınıf öğrencilerimize dikkat ve odaklanmaya yönelik motivasyon çalışmaları yapıldı.

May

Okulumuz Matematik Öğretmeni Gizem Sakalar öncülüğünde öğretmenlerimize  yeni nesil soru hazırlama teknikleri ile ilgili sunum ve bilgilendirme yapıldı.

May

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Erdal Kılınç öncülüğünde öğrencilerimile el ele vererek köy camisi ve mescitlerimiz kontrol edilerirek temizlik ve bahçe düzenlemeleri yapıldı.

Mrt

Fen Bilgisi öğretmenimiz Nevin URCAN ve Türkçe öğretmenimiz Melike GÜRBÜZ AKMAN öncülüğünde okulumuzda geri dönüşüm faaliyetleri başladı. Tüm sınıflarımıza kağıt,pil vb. geri dönüşüm kutuları konularak çocuklarımızın sıfır atık projesini daha da içselleştirmeleri ve doğanın korunması için yapılacak faaliyetlere etkin katılımları sağlandı. Bu çocuklarımızın doğaya olan saygısını artırdı.

Mrt

Öğrencilerimizde çevreyi koruma,temiz tutma ve israftan kaçma bilinci oluşturmak için çeşitli çalışmalar yaptık.Bu sayede öğrencilerimiz  toplumumuzun belleğinde ve inancında olan bu değerleri okul ortamında da deneyimlemiş olup farkındalık kazandı.